20 oktober, 2008

Länge sedan!

Hej alla bloggare!
Efter sjukdom en massa andra beting i vardagslivet har vi äntligen snickrat på utbygget denna helg! Men energin var inte riktigt där, vet inte vad det är men jag och mannen var så trötta så det var inga snabba vändningar på bygget! Min far hade lovat att komma och hjälpa oss vilket han oxå gjorde, tur var väl det, annars hade det säkert inte blivit mycket gjort! Tack Pappa för hjälpen!!!
Här kommer några foton!



Det kom på lite vindväv på väggarna och på taket fixade männen till taksprånget och läktade så att all underlagspapp ligger still och är tätt inför vintern! Man är sååå sugen på att få in de fina fönstren som vi köpt i Polen!!!





När vi var sjuka hade jag tid och orkt till att göra klart ritningarna på vårt kök som nu står halvfärdigt! Så här är det tänkt att det ska se ut till våren!



2 kommentarer:

Anonym sa...

visst var det länge sedan, men så är det ibland.
Vilket fantastiskt kök. Ser väldigt "engelskt" ut. Gillar det. Mycket genomtänkt. Det blir jättespännande och följa fortsättningen på ert projekt.
Hälsning //G.

Marie Söderberg sa...

OMG !!!! Underbart kök..helt otroligt vackert..det är såå roligt att kika in här hos er..så kreativt och spännande att följa..och stilen passar mej perfekt..