20 oktober, 2008

Länge sedan!

Hej alla bloggare!
Efter sjukdom en massa andra beting i vardagslivet har vi äntligen snickrat på utbygget denna helg! Men energin var inte riktigt där, vet inte vad det är men jag och mannen var så trötta så det var inga snabba vändningar på bygget! Min far hade lovat att komma och hjälpa oss vilket han oxå gjorde, tur var väl det, annars hade det säkert inte blivit mycket gjort! Tack Pappa för hjälpen!!!
Här kommer några foton!Det kom på lite vindväv på väggarna och på taket fixade männen till taksprånget och läktade så att all underlagspapp ligger still och är tätt inför vintern! Man är sååå sugen på att få in de fina fönstren som vi köpt i Polen!!!

När vi var sjuka hade jag tid och orkt till att göra klart ritningarna på vårt kök som nu står halvfärdigt! Så här är det tänkt att det ska se ut till våren!3 kommentarer:

Anonym sa...

visst var det länge sedan, men så är det ibland.
Vilket fantastiskt kök. Ser väldigt "engelskt" ut. Gillar det. Mycket genomtänkt. Det blir jättespännande och följa fortsättningen på ert projekt.
Hälsning //G.

Classic Style in City sa...

OMG !!!! Underbart kök..helt otroligt vackert..det är såå roligt att kika in här hos er..så kreativt och spännande att följa..och stilen passar mej perfekt..

Anonym sa...

情趣用品,情趣,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風