03 november, 2008

En härlig helg!

Hejsan!

Nu har det varit en härlig helg med ändrade planer och arbete i vårt kök!
Tanken var att vi skulle hyrt en skylift och sätt på vindväven på väggarna på tornet. Men så skulle det bli snö och kallt och hur härligt är det att stå i en skylift när det snöar och är minusgrader!?! Så då blev det ändrade planer och vi bestämde att vi skulle fortsätta med köket i stället!:) Jahoo sade vi båda! I köket har vi inte kopplat in den nydragna elen för "vår" elektriker har varit sjuk men är på bättringsvägen! Därför har vi haft skarvsladdar över golvet och små lampor så man kan se vad man äter! När höstmörkret kommer inser man hur beroende man är av detta ljus!!! Men nu är elektrikern är på ingång i veckan så då behövde det förberedas en del! Det gjorde D!
Vi skulle börja med överskåpen till köksstommen så att jag kunde måla dem och två av skåpen är nu klara!:) För att ställa dit dem behövde vi tapetsera två väggsnuttar, men när tapeten väl kom på plats såg de krämfärgadeskåpen kissgula ut!?!
Här får ni se en bild på hur underskåpen ser ut med krämfärgen!

Jaha hur gör vi nu undrade vi!?! En annan tapet hade ju varit det enklaste men tapeten är ju så gullig! Så jag bestämde att vi skulle måla köket vitt i stället! Jag höll nåstan på att få spatt på mig själv (vårt förra kök var vitt så jag ville att vi valde en annan färg denna gång)! Men som tur är lever jag med världens gulligaste och överseende man!:) Så nu skall köket bli vitt och tapeten får sitta kvar!
Men vad mysigt det är och arbeta i samma rum och småprata lite, D spelade julmusik för han tyckte det var dax!???
Här får ni se ett smakprov på den fina tapeten och ett överskåp som inte är klart!

Ett närmare smakprov på tapeten som finns att köpa på Åhlens!

4 kommentarer:

Classic Style in City sa...

mycket mycket vacker tapet *ler*..

Mitt vita hem sa...

Så fint kök ni har. Helt underbara tapeter.
Kram Heidi

Dova sa...

Bara sååå fin tapet!!! Vart hittar ni alla fina tapeter. Bara älskade den ni hade i förra huset. Kanske ska leja er när det blir dax för nästa tapet här i vårt bygge... Allt gott mina vänner <3

N* sa...

SÅÅÅÅ fin tapet! Köket är ju en dröm.. åhhhh...